Konfigurace widgetu článku


Zadejte číslo v rozmezí 350 - 750 pixelů podle toho, jak široký widget potřebujete a my vám podle toho vám upravíme kód níže.

Zkopírujte kód článku níže a vložte jej na vaše stránky.

Kopírovat

Náhled embedu:

Návrat ke kořenům aneb toulky světem fermentovaných potravin: od kefírů přes kysané zelí a okurky až po kimči

Fermentované potraviny zažívají v posledních letech svou renesanci. Jogurty, kefíry, kysané zelí nebo okurky zná kdekdo, ale škála kvašených potravin je mnohem širší: sahá od kvašených zelenin přes mléčné výrobky až po kváskový chléb nebo různé nápoje. Patří sem i oblíbený burčák nebo medovina. Zkrátka kdo vymyslel fermentování potravin, udělal pro lidstvo velmi záslužný čin.
logo

kudyznudy.cz

Přejít na detail článku "Návrat ke kořenům aneb toulky světem fermentovaných potravin: od kefírů přes kysané zelí a okurky až po kimči"