Konfigurace widgetu článku


Zadejte číslo v rozmezí 350 - 750 pixelů podle toho, jak široký widget potřebujete a my vám podle toho vám upravíme kód níže.

Zkopírujte kód článku níže a vložte jej na vaše stránky.

Kopírovat

Náhled embedu:

50 tipů, kde ochutnat burčák na Moravě i v Čechách od konce léta až do podzimu

Koncem léta nejen vinaři, ale také milovníci vína a produktů révy vinné netrpělivě čekají, až přijde čas burčáku. Jedná se o částečně zkvašený mošt z hroznů, který obsahuje chuťově harmonický poměr alkoholu, cukru a kyselin. Většinou se setkáte s burčákem vyrobeným z bílých hroznů, který mívá světle žlutou barvu, burčák z červených rév je vzácností, neboť nejprve dozrávají bílé odrůdy a pak následně až ty modré. Letos vinaři sklízejí hrozny později než předchozí roky. Pokud se vám sbíhají sliny, vyberte si už nyní z nabídky Kudy z nudy, kam se za burčákem vypravíte.
logo

kudyznudy.cz

Přejít na detail článku "50 tipů, kde ochutnat burčák na Moravě i v Čechách od konce léta až do podzimu"