Konfigurace widgetu článku


Zadejte číslo v rozmezí 350 - 750 pixelů podle toho, jak široký widget potřebujete a my vám podle toho vám upravíme kód níže.

Zkopírujte kód článku níže a vložte jej na vaše stránky.

Kopírovat

Náhled embedu:

10 tipů, kam jít na dobrý řízek

Víte, že 9. září slavíme Mezinárodní den řízků? Na skvělé pochoutce z vepřového, drůbežího nebo telecího masa si však můžete pochutnat po celý rok. A nemusí se jednat o klasický smažený pokrm v trojobalu, řízků je celá řada – například přírodní bez obalu, holandský z mletého masa, smažený v těstíčku, plněný cordon bleu nebo černohorský řízek – smažená vepřová kotleta zapečená s anglickou slaninou a sýrem... Svérázným jídlem je soukenický řízek z mletého vepřového bůčku namáčeného v mléce, kyjevský v podobě kuřecí rolky s bylinkovým máslem, obrácený anebo Pavlišovský, jenž se podává s knedlíkem a zelím. Kudy z nudy vám tentokrát přináší inspiraci, kde si na výborném tradičním řízku pochutnat či případně zvolit nějaký nevšední řízkový pokrm.
logo

kudyznudy.cz

Přejít na detail článku "10 tipů, kam jít na dobrý řízek"