Konfigurace widgetu článku


Zadejte číslo v rozmezí 350 - 750 pixelů podle toho, jak široký widget potřebujete a my vám podle toho vám upravíme kód níže.

Zkopírujte kód článku níže a vložte jej na vaše stránky.

Kopírovat

Náhled embedu:

Šéfkuchař Kašpárek: Field jsou kvalitní suroviny, výrazné chutě a neobvyklé kombinace

Sedíme v Field Restaurantu v krásném koutu staré Prahy, jedné ze dvou restaurací v České republice, která před pár dny už po čtvrté obhájila michelinskou hvězdu. I laik pozná, že se ocitl na mimořádném místě. Lehce strohému designu slavného Studia Najbrt dominují symbolické zemědělské nástroje ve vitrínách. „Většina surovin, ze kterých vaříme roste na poli, když můžeme, dojdeme si pro ně,“ vysvětluje 38letý osobitý šéfkuchař Radek Kašpárek.
logo

kudyznudy.cz

Přejít na detail článku "Šéfkuchař Kašpárek: Field jsou kvalitní suroviny, výrazné chutě a neobvyklé kombinace"