Přijďte si k nám do přístavu vychutnat degustační čtyřchodové menu, které pro vás připravil náš šéfkuchař Petr. Samozřejmě nebude chybět i párování s našimi víny, kterým vás provede sommeliérka Míša.
V těchto dnech vám v rámci denního menu nabídneme kaldoun, pečenou kachnu s dvěma druhy zelí a mixem příloh.
Degustační večer s párováním vín (sobota 9. 11. od 18:00)
Zveme vás na jedinečný čtyřchodový degustační zážitek s našimi víny!
Menu:
Amuse bouche: Játrová paštika s mandlemi a brusinkami
Polévka: Kaldoun
Hlavní chod:
Pomalu pečené husí stehno s červeným zelím na povidlech, bílým zelím na smetaně a mixem příloh (bramborová placka, bramborový a kynutý knedlík)
Nebo: Husí prso s batátovo-dýňovým pyré a brusinkovým přelivem
Dezert: Báleše s povidly a mákem
Degustací vín vás provede naše someliérka Michaela.
Cena včetně párování s víny: 950 Kč/os.
Cena bez vinného párování: 680 Kč/os.
Kapacita večera je omezená.
Rezervujte si své místo na tel.: +420 778 445 161