Tato akce již proběhla a není tedy aktuální. Prohlédněte si
aktuální akce v okolí této již neaktuální akce, prozkoumejte
aktuální akce v regionu Karlovarský kraj nebo navštivte
Gastronomické akce v celé ČR.
AKCE JE BOHUŽEL ZRUŠENA, o náhradním termínu budeme informovat. Děkujeme za pochopení
O náhradním termínu budeme informovat.
Pavel Býček hned po škole odjel do Anglie, kde strávil 4 roky při kterých načerpal drahocenné zkušenosti. Pracoval v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, či u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech nastoupil do restaurace Alcron, kde jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojí před novou výzvou, a tou je pražská restaurace The Eatery.
Pavel Býček pro vás ve spolupráci s týmem hotelu Nové Lázně připravil podzimní degustační menu doplněné o vinné párování.
DEGUSTAČNÍ MENU:
Řepa pečená v popelu, šlehaná bryndza, lískové oříšky
Grüner Veltliner Kirchberg 2021, Ecker-Eckhof, Wagram, Rakousko
Foie gras, jablečné chutney, rozinky v rumu a brioška
Riesling Felsenfest 2023, Vollenweider, Mosel, Německo
Dýňová polévka se zázvorem a kardamomem, marinovaná dýně, dýňový olej
Gewürztraminer 2022, Muri-Gries, Alto Adige, Itálie
Kachní prso, rizoto z tarhoni s lanýžem, pečený celer a kadeřávek
Gigondas Rouge Signature 2020, La Cave Gigondas, Rhône, Francie
Pribináček z podmáslí, hruškový kompot, karamelová drobenka
Tramín žlutý 2023, Jan Vaněk, Chvalovice-Znojmo, ČR
Rezervace míst předem nutná na e-mailové adrese vborsik@cz.ensanahotels.com (do 16.10. 2024).
Cena za osobu včetně vinného párování 2 500,- Kč. Informace o platbě budou zaslány při potvrzení rezervace.
Maximální kapacita restaurace je 50 osob.