Čeká nás v pořadí již třetí tematický večer v naši restauraci, tentokrát budou v hlavní roli mořské ryby a živočichové. Připravte se na nezapomenutelnou chuťovou jízdu, kterou jsme pro vás pečlivě sestavili ze tří kontinentů, aby každé sousto bylo opravdovým dobrodružstvím.
Menu .
Mušle svatého Jakub .
Začneme lehkým a osvěžujícím předkrmem. Mušle svatého Jakuba, doplněné marinovanou zeleninou julienne a omáčkou Vierge, vám přinesou první nádech mořské svěžesti.
Sleď obecný (ceviche) .
Následující chod je plný kontrastů. Marinovaný sleď obecný s ředkvičkami, romanescem a koprovou espumou vám otevře nový pohled na klasický ceviche.
Bouillabaisse s omáčkou rouille .
Přesuneme se do francouzských vod s naší bouillabaisse, kterou podáváme s omáčkou rouille a domácí focacciou. Není to jen polévka, je to cesta do Provence.
Mořský ďas (líčka) .
Teď přichází na řadu nejzajímavější zážitek – mořský ďas. Podáváme ho s diamantem mezi saláty zvaným little gem, cizrnou, hummusem, cherry rajčaty a tomatovým zabaglione. Skvostné spojení všech chutí na jedné misce.
Red Snapper .
Pro milovníky intenzivního mořského aroma máme připraveného Red Snappera s šalotkami, pórkem, topinamburovým pyré a omáčkou Beurre Blanc. Vítejte na vrcholu luxusu mořských lahůdek!
Bottarga s tagliolini se žloutky .
Zakončete tento kulinářský výlet s naším dezertem – Bottargou s tagliolini se žloutky. Unikátní kombinace slaných a sladkých tónů pro dokonalý závěr večera.
Kdo pro vás bude rybí večer připravovat?
Celým menu vás provede náš kuchař Michal
,,Michal pochází z Vysočiny odkud se pak přesunul do hlavního města, kde působil téměř 10 let a vypracoval se na šéfkuchaře. Může se chlubit vedením 4 restaurací. Jeho další zastávkou byla fine diningová restaurace ve Zlíně, kde si našel cestu k rybám a pokrmům z nich tvořených. Před příchodem do naši restaurace vedl kuchyň v 4* hotelu. Dnes se můžeme radovat z jeho experimentování v naši kuchyni a díky němu můžeme okusit také delikatesy tradiční pro francouzskou či balkánskou kuchyni. “
Přijďte si s námi vychutnat exkluzivní chuťovou expedici v naší KAPKA restauraci. Rezervujte si své místo a připravte se na nezapomenutelný večer plný překvapení z mořského světa.
DATUM KONÁNÍ: 2. 12. 2023 od 17.00
CENY: Zveřejníme již brzy
REZERVACE: Na telefonním čísle +420 703 14 52 53 nebo u obsluhy restaurace. Rezervace nutná z důvodu omezené kapacity.