Velikonoční dílničky, zdobení perníčků, pletení pomlázek, soutěže pro děti se sladkými odměnami, možnost zakoupení velikonočních produktů Střední školy SOG, ukázky práce policie, komentované prohlídky, bohaté občerstvení, hudba a moderátor
Dovolujeme si Vás pozvat na další Sousedské setkání, tentokrát u příležitosti nadcházejících Velikonočních svátků. Akce se koná v neděli 13.4.2025 od 14ti hodin. V areálu Základní školy Nový Hradec Králové na vás čekají například velikonoční dílničky s podporou místní knihovny, výrobky žáků, soutěže a sladké odměny.
Na Svatováclavském náměstí se můžete těšit na velikonoční produkty Střední školy služeb, obchodu a gastronomie, ukázky práce Městské policie, pletení pomlázek a bohaté občerstvení.
V 15 hodin přednese Velikonoční slovo pan farář Filip Dušek, zajištěny budou komentované prohlídky kostela sv. Antonína Poustevníka. Celou akcí vás provede moderátor pan Patrik Jandejsek. Akce se koná u příležitosti 800 výročí a za podpory města Hradce Králové.
Zažijte tradiční velikonoční zvyky a kulturní program v Novém Hradci Králové dne 13.4.2025!
Akce se koná v neděli 13.4.2025 od 14:00.
Akce se koná v areálu Základní školy Nový Hradec Králové a na Svatováclavském náměstí.
Obsahuje velikonoční dílničky, zdobení perníčků, pletení pomlázek, soutěže pro děti, prodej velikonočních produktů, ukázky práce policie, komentované prohlídky a občerstvení.
Na náměstí budou velikonoční produkty Střední školy služeb, obchodu a gastronomie, ukázky práce Městské policie a pletení pomlázek.
Celou akcí vás provede moderátor pan Patrik Jandejsek.
Velikonoční slovo přednese pan farář Filip Dušek u kostela sv. Antonína Poustevníka v 15 hodin.
Návštěvníci mohou zažít tradiční české velikonoční zvyky jako je pletení pomlázek, zdobení perníčků a soutěže s tematikou Velikonoc.
Ano, na akci bude k dispozici bohaté občerstvení.
Akce je pořádána u příležitosti 800 výročí a za podpory města Hradec Králové.
Velikonoční dílničky jsou podporovány místní knihovnou.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.