Velikonoce mohou působit jako trochu komplikované svátky.
Na jaké datum tentokrát připadají? Které dny jsou zavřené obchody a kdy mají děti prázdniny? Jaké bude počasí a má smysl mýt okna? Co letos uvařit a upéct?! S částí odpovědí poradí internet a ohledně skvělého jídla a pití se s důvěrou obraťte na OBLACA restaurant v Žižkovské věži. Dokonale sestavené menu šéfkuchaře Jana Holouše myslí nejen na naše tradice, ale zároveň představuje i ty z dalších evropských zemí. Čerstvé jarní suroviny, nezaměnitelná atmosféra 66 metrů nad zemí, nejkrásnější výhled na Prahu…šťastné, veselé a chutné velikonoce!
KRÉM Z MEDOVĚDÍHO ČESNEKU – burrata, křepelčí vejce, rajčata, bylinkový olej
ROLOVANÁ JEHNĚČÍ KÝTA – parmazánová polenta, batátové pyré, Fava, fazole, špenátová espuma, máslový jus
BABA AU RHUM – smetanový krém s limetkou, pomeranč, maliny
Oslavte Velikonoce v restaurantu OBLACA na Žižkovské věži. Užijte si nezapomenutelnou atmosféru, výhled na Prahu a skvělé jídlo šéfkuchaře Jana Holouše.
Najdete zde například krém z medvědího česneku, rolovanou jehněčí kýtu a baba au rhum.
Používají se čerstvé jarní suroviny, jako jsou burrata, křepelčí vejce, rajčata a batátové pyré.
Restaurant má nezaměnitelnou atmosféru 66 metrů nad zemí s nejkrásnějším výhledem na Prahu.
Menu sestavuje šéfkuchař Jan Holouš, který při vaření dbá na tradice i inspiraci z dalších evropských zemí.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.