Výčep Automat Matuška je první samostatnou restauraci populárního rodinného minipivovaru Pivovar Matuška. Svým fanouškům i nově příchozím nabízí pivní speciály a jídla v moderním interiéru.
Výčep, kde se čepuje
pivo Matuška, kuchyň se smokrem, kde se dělá dejvické BBQ, občas hraje DJ a vaří se na pokusném nanopivovaru, to je podnik
Automat Matuška v Dejvické ulici.
Na čepu je deset druhů piv
pivovaru Matuška (zařízení navrhoval sám Adam Matuška ve spolupráci se studiem Olgoj Chorchoj). Součástí Automatu je i již zmíněný
nanopivovar, kde si mohou hosté
uvařit své vlastní pivo. Restaurace se nachází v přízemí zrekonstruovaného bytového domu, přímo u metra Hradčanská.
Hosté zde mohou ochutnat širokou
škálu pivovarských produktů, ale i (nejen)
českou kuchyni. Mateřský
pivovar byste našli v obci Broumy ve
Středočeském kraji. Vaří se zde asi 30 druhů piva.