Tradice vaření piva v královském městě Berouně je přibližně 550 let stará. Roku 1872 postavilo právovarečné měšanstvo Berouna svůj pivovar, který vařil pivo až do roku 1978. Po dvacetileté odmlce oživili manželé Mayerovi tradici vaření piva v Berouně a založili SOUKROMÝ RODINNÝ PIVOVAR BEROUNSKÝ MEDVĚD.
Pivo je zde vyráběno spodním kvašením z tradičních surovin: pitné vody, ječného sladu, hlávkového chmele a pivovarských kvasnic. Pivo je spotřebiteli předkládáno jako nefiltrované, kvasnicové s bohatým obsahem vitamínu B.
Pivovar Berounský medvěd leží na trase turistických cest do chráněné krajinné oblasti Český kras a do Křivoklátské vrchoviny. Dostupnost pivovaru je 20 minut z Prahy po dálnici D5, sjezd Beroun – centrum, nebo 2 minuty od vlakového nádraží Beroun.
V nově zrestaurovaných prostorách pivovaru byla zřízena
Pivovarská restaurace. Pivo Berounský medvěd prodáváme též v dárkovém balení ve 2litrových patentních lahvích s ozdobným uchem nebo lze zakoupit "party soudek" 5l včetně pípy a držáku. V našem pivovaru si můžete objednat
exkurzi s ochutnávkou i s občerstvením v restauraci.
Zjistěte více o 550leté pivní tradici v Berouně a prozkoumejte pivovar Berounský medvěd s exkurzemi a degustacemi.
Tradice vaření piva v Berouně je přibližně 550 let stará.
Původní pivovar v Berouně byl postaven v roce 1872.
Původní berounský pivovar vařil pivo až do roku 1978.
Manželé Mayerovi oživili tradici vaření piva v Berouně po dvacetileté odmlce.
Pro výrobu piva se používá pitná voda, ječný slad, hlávkový chmel a pivovarské kvasnice.
Pivo Berounský medvěd je nefiltrované, kvasnicové a má bohatý obsah vitamínu B.
Pivovar je dostupný 20 minut z Prahy po dálnici D5, sjezd Beroun - centrum, nebo 2 minuty od vlakového nádraží Beroun.
Pivovar nabízí exkurze s ochutnávkou piva a občerstvením v restauraci.
Pivovar nabízí pivo v dárkových baleních ve 2litrových patentních lahvích s ozdobným uchem nebo v party soudeku 5l včetně pípy a držáku.
Během návštěvy pivovaru můžete prozkoumat nově zrestaurované prostory a užít si Pivovarskou restauraci.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.