Pivovar Gajdoš v Biskupicích byl založen v roce 2013 jako ryze rodinná firma. Vaří poctivá česká piva, ležáky plzeňského typu.
V pivovaru Gajdoš používají při vaření výhradně české suroviny, jako žatecký chmel a moravské ječné slady. Piva nejsou pasterizovaná, a proto mají vyšší obsah kvasnic, jsou „živá“.
Prozkoumejte rodinný pivovar Gajdoš v Biskupicích, založený v roce 2013, který se specializuje na lokální suroviny a plzeňské ležáky.
Pivovar Gajdoš byl založen v roce 2013.
Pivovar Gajdoš vaří ležáky plzeňského typu.
Pivovar Gajdoš používá české suroviny, konkrétně žatecký chmel a moravské ječné slady.
Ne, piva z pivovaru Gajdoš nejsou pasterizovaná a obsahují vyšší množství kvasnic.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.