Rodinná manufaktura Jordan navazuje na dlouhou tradici výroby čokolády v Děčíně. Prodejnu s kavárnou najdete a Husově náměstí.
Jordánovy čokoládové pochoutky vznikají ve zdejší
manufaktuře podle
osvědčených receptur. Při výrobě jsou používány výhradně
kvalitní suroviny, které zaručují jejich nezaměnitelnou chuť. Firma je vyhlášená
ruční výrobou čokoládových, lahodnou náplní plněných
pralinek, vysoké kvality.
V nabídce se setkáte s
bonbony různých tvarů a velikostí v provedení hořké, mléčné i bílé čokolády i s tradiční tabulkovou čokoládou. Lahůdkou jsou také ručně vyráběné
želé bonbony s příchutí jahod či pomeranče, máčené v čokoládě. Firma neustále připravuje něco nového a tak zde na vás čekají v průběhu času různá
sladká překvapení.
Z historie výroby děčínské čokolády
Vůně čokolády dorazila do
Děčína okolo roku
1846 z Drážďan spolu s výrobou dezertní čokolády firmy
Jordan & Timaeus. A vůně v
Děčíně zůstala a šířila se až na
císařský dvůr, odkud si vyhlášené pamlsky hojně objednávali. A protože se z čokolády postupně stával fenomén, není divu, že v
Děčíně s řemeslnou tradicí otevřela svou pobočku i firma Hartwig & Vogel s logem bohyní lovu – Dianou.
Rodinná manufaktura v dlouhé a úspěšné
tradici pokračuje, a tak vůně čokolády přes řízený úpadek podniku Diana v r. 1996 v
Děčíně zůstala. Navázali zde na tradici spolu se starými mistry, díky kterým
tradiční receptury a kompozice dál lákají a oblažují chuťové smysly milců a znalců čokolády.
Objevte rodinnou manufakturu Jordan v Děčíně, která vyniká kvalitními čokoládovými bonbony a bohatou historií. Ruční výroba a jedinečné chutě.
Originální čokoládové bonbony v Děčíně vyrábí rodinná manufaktura Jordan.
Manufaktura Jordan používá výhradně kvalitní suroviny, které zaručují nezaměnitelnou chuť čokoládových výrobků.
V nabídce manufaktury Jordan najdete bonbony z hořké, mléčné i bílé čokolády, stejně jako tradiční tabulkovou čokoládu.
Ano, jedním ze speciálních produktů jsou ručně vyráběné želé bonbony s příchutí jahod či pomeranče, máčené v čokoládě.
Historie čokolády v Děčíně sahá do roku 1846 s dorazem vůně čokolády z Drážďan a kontinuálně se vyvíjela s tradicí řemeslné výroby až do dnešních dnů.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.