Špičkovou gastronomii slibuje Královská restaurace hotelu Královka v Jizerských horách.
Provozovatelé podávájí
kvalitní pokrmy z vybraných surovin z velké části od regionálních dodavatelů. Královská restaurace s fusion konceptem představuje prvotřídní jídla podávaná na
jedinečném místě – tak lze ve zkratce popsat restauraci, kterou najdete v prvním patře hlavní budovy Královky. Při plánování jejího konceptu rozhodovala především vášeň pro
špičkovou gastronomii, v níž se snoubí nejkvalitnější suroviny s moderní technologií přípravy pod vedením zkušeného a výjimečného šéfkuchaře.
Královská restaurace nabízí kromě požitku ze samotné konzumace vybraných pokrmů také obrovskou nabídku vín (až 200 druhů!), skvělý servis, krásný interiér a v neposlední řadě jedinečný výhled na Jizerské hory. Menu uspokojí všechny vaše chutě, jelikož kombinuje kuchyně různých stylů a národností. Najdete v něm tedy jak české klasiky, tak např. speciality asijské kuchyně, které si u nás získaly velkou oblibu.