Minipivovar v jihočeské obci Žumberk připravuje stejnojmenné pivo tradičními rukodělnými postupy z těch nejlepších surovin.
K výrobě piva používají jen ty
nejkvalitnější suroviny – hanácké slady, žatecký hlávkový chmel a varní vodu z pramenů, které se nacházejí za
poutním chrámem Panny Marie na Dobré Vodě u Nových Hradů.
Stáčí zde Pivo Žumberk – světlý ležák 11°; polotmavý speciál 13°; tmavý speciál – Černá mamba 14°; světlý speciál – India Pale Ale 16°; vánoční speciál polotmavý 13° – pouze sezónně.
Ponořte se do tradičního pivovarnictví v Minipivovaru Žumberk, který používá nejlepší suroviny pro výrobu unikátních piv.
Minipivovar Žumberk připravuje světlý ležák 11, polotmavý speciál 13, tmavý speciál Černá mamba 14, světlý speciál India Pale Ale 16 a vánoční speciál polotmavý 13, který je k dispozici jen sezónně.
Pro výrobu piva používá minipivovar Žumberk hanácké slady, žatecký hlávkový chmel a varní vodu z pramenů za poutním chrámem Panny Marie na Dobré Vodě u Nových Hradů.
Minipivovar Žumberk se nachází v jihočeské obci Žumberk.
V minipivovaru Žumberk se pivo připravuje tradičními rukodělnými postupy.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.