Čokoládovna Rodas v Šestajovicích u Prahy nabízí odlévání a zdobení belgické čokolády. Čokoládu můžete odlévat mléčnou nebo bílou a zdobit je různými ingrediencemi.
Vyrábět můžete každý víkend od 10-18 hodin. Zdobit ji lze různými ingrediencemi.
Na výběr je
25 druhů ingrediencí ke zdobení. Čokoláda neobsahuje mouku ani škrob. Mohou ji konzumovat i lidé, kteří mají bezlepkovou dietu.
Neobsahuje palmový tuk ani žádné oleje.
Gurmáni si mohou čokoládu dochutit např.
mořskou solí s rozmarýnem, nebo
kakaovými boby. Jinak jsou k dispozici i klasické ingredience:
pistácie, mandle, kokos, sušené ovoce,
křupinky mléčné i slané, směsi oříšků a spousty dalších.
Objevte tajemství výroby čokolády s bezlepkovými a gurmánskými možnostmi v Čokoládovně Rodas každý víkend.
Čokoládovna Rodas se nachází v Šestajovicích u Prahy.
V Čokoládovně Rodas lze odlévat mléčnou nebo bílou čokoládu.
Ano, čokolády v Čokoládovně Rodas neobsahují mouku ani škrob, tudíž jsou vhodné pro osoby s bezlepkovou dietou.
Čokoládu můžete vyrábět každý víkend od 10 do 18 hodin.
Mezi speciální ingredience patří mořská sůl s rozmarýnem nebo kakaové boby.
K dispozici je 25 druhů ingrediencí ke zdobení.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.