Penzion se nachází na golfovém hřišti Ještěd s nádherným výhledem na green a fairway jamky č. 9 nebo do okolní kopcovité přírody. Nechybí ani staročeská restaurace v golfovém areálu Ještěd s velkou venkovní terasou a dětským hřištěm.
Penzion je součástí hlavní budovy s recepcí a restaurací
Golf Clubu Ještěd. Penzion byl v roce 2012 zrekonstruován a nabízí tak kvalitní ubytování. K dispozici jsou
jedno i dvoulůžkové pokoje. Aktivity v okolí: golfové hřiště 12 jamek, Adventure golf 18 jamek (miniatura golfového hřiště) pro děti i dospělé, od letní sezony 2014 6 jamek golfová akademie, možnost zapůjčit horská kola a koloběžky, v okolí se nachází čtyřkolky a další aktivity.
Filozofie celé restaurace je založena na dobrém jídle a přátelském až
domácím prostředí. Šéfkuchař Jan Frýda, který dohlíží na výrobu veškerých pokrmů, vybírá pouze
nejkvalitnější suroviny z celé České republiky, a to zejména od farmářů a zemědělců. Veškeré hovězí maso pochází z chovu pana Němce ze Šumavy, který věnuje svému chovu a následné porážce veškerou péči a dodává vysoce kvalitní a vyzrálé maso plemena Charolais. Zvěřina se připravuje zejména v období lovu zvěře a je od pana Šmidrkala z Pardubicka. Dále si majitelé chovají drůbež ve volném výběhu na zelené louce pro vajíčka a maso na zpřátelené farmě v Čerčanech. Sezonní zelenina a ovoce pochází z rodinné farmy u Litoměřic.
Dětské venkovní hřiště je umístěno hned vedle restaurace a zadního parkoviště. Nabízí houpačky, prolézačky, ohniště, trampolínu a posezení na upravených "nákladních" vozech.
Užijte si golf, kvalitní ubytování a místní kulinářské speciality v Penzionu a restauraci Golf Ještěd s nádherným výhledem.
Penzion se nachází na golfovém hřišti Ještěd.
Penzion nabízí jedno a dvoulůžkové pokoje a byl zrekonstruován v roce 2012.
Hosté mohou hrát golf, minigolf, využít nabídku horských kol a koloběžek, nebo navštívit aktivity s čtyřkolkami.
Restaurace klade důraz na kvalitní jídlo a přátelské domácí prostředí.
Šéfkuchařem je Jan Frýda, který zvoluje suroviny vysoce kvalitní, zejména od lokálních farmářů a zemědělců.
Veškeré hovězí maso pochází z chovu pana Němce ze Šumavy, zvěřina od pana Šmidrkala z Pardubicka.
Sezonní zelenina a ovoce pochází z rodinné farmy u Litoměřic.
Hřiště má houpačky, prolézačky, ohniště, trampolínu a posezení na nákladních vozech.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.