V pivovar se změnil historický sál někdejšího hotelu Obec, který vyrostl na počátku 20. století na popud Adolfa Josefa Schwarzenberga.
Současný právovárečný dům byl postaven v r. 1898 knížetem Adolfem Josefem ze Schwarzenbergu jako společenský sál. V bouřlivém 20. století prošel mnoha změnami. V roce 2016 jej zakoupil vnuk původního majitele pan Macháček za účelem dobové rekonstrukce a instalace technologie výroby piva. Po roce tvrdé práce za účasti mnoha řemeslníků, zámeckých architektů a restaurátorů byl Pivovar Hluboká v lednu 2017 zkolaudován, slavnostně otevřen a vysvěcen farářem Otcem Tomášem. Od té doby jede technologie, vyrobená na zakázku v Pacovských strojírnách, na plné obrátky. Plánovaný výstav 1.000 hl ročně lze do budoucna díky technické připravenosti až zdvojnásobit.
Momentálně v Pivovaru Hluboká vyrábí spodně kvašené, nefiltrované a nepasterizované ležáky. K výrobě piva používají výhradně hanácký nebo bavorský slad a žatecký chmel.
Pro zájemce je možná prohlídka pivovaru, suvenýry je možné zakoupit v pivovarském krámku.
Pivovar Hluboká nabízí nefiltrované ležáky v historickém prostředí, prohlídky a autentické suvenýry. Otevřen v roce 2017.
Pivovar Hluboká nad Vltavou zakoupil vnuk původního majitele pan Macháček.
Pivovar byl slavnostně otevřen v lednu 2017.
V pivovaru se vyrábí spodně kvašené, nefiltrované a nepasterizované ležáky.
K výrobě piva se používá hanácký nebo bavorský slad a žatecký chmel.
Pro zájemce je možná prohlídka pivovaru.
Návštěvníci si mohou zakoupit suvenýry v pivovarském krámku.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.