V historickém centru města Moravská Třebová se nachází Restaurace Excalibur. Pro návštěvníky je, v případě potřeby, k dispozici i ubytování v penzionu Excalibur, který se nachází v prvním patře nad restaurací.
Restaurace nabízí příjemné posezení v moderním a stylově čistém prostředí. Důraz je kladen na lehkost, jednoduchost a harmonii interiéru s chutí nabízených jídel, která jsou vařena výhradně z čerstvých a kvalitních surovin. Menu je pečlivě sestaveno šéfkuchařem vždy s ohledem na sezonní dostupnost jednotlivých ingrediencí. V nabídce restaurace je i kvalitní
víno z vinotéky. Kapacita restaurace je 101 míst, k dispozici je oddělený salonek.
V restauraci pravidelně organizují celou řadu
tematicky zaměřených gastronomických akcí. Dále je možné pro hosty zajistit
slavnostní rauty, svatební hostiny, podnikové akce a večírky, oslavy narozenin i jiných životních událostí.
Pokoje
penzionu se nachází v prvním patře budovy. V ceně je vlastní ohrazené a uzamykatelné parkoviště v zadním traktu penzionu. Při delším pobytu nebo při ubytování více osob je možnost slevy. Jestliže budete mít zájem o snídani, objednáte si ji při nástupu. Pokuje jsou moderně zařízeny, každý má sociální zařízení a barevný televizor se satelitním příjmem a internet.
Restaurace a penzion Excalibur nabízejí moderní ubytování a kulinářské zážitky v historickém centru Moravské Třebové.
Restaurace nabízí jídla vytvořená z čerstvých a kvalitních surovin, s důrazem na sezonní dostupnost.
Restaurace má kapacitu 101 míst a k dispozici je také oddělený salonek.
Ano, v restauraci se pravidelně konají gastronomické akce, rauty, svatební hostiny, podnikové večírky a oslavy.
Penzion nabízí moderně zařízené pokoje s vlastním sociálním zařízením, televizorem a internetem.
Penzion poskytuje vlastní ohrazené a uzamykatelné parkoviště v zadním traktu.
Ano, při delším pobytu nebo při ubytování více osob je možné získat slevu.
Ano, snídani je možné si objednat při nástupu do penzionu.
Restaurace nabízí kvalitní vína z vinotéky.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.