Grand Moravia Restaurant v Lednici je čtyřhvězdičková hotelová restaurace v moravském stylu. Na jídelním lístku najdete klasická česká jídla i mezinárodní kuchyně. Součástí restaurace je venkovní zahrádka a stylový Moravský salonek s vnitřním grilem a malým tanečním parketem.
Kuchyně v
restauraci Grand Moravia již několik let striktně zakazuje používat tzv. "convenience", což jsou veškeré pomocné sušené preparáty, obsahující spoustu nezdravých "éček" a ostatních protispékavých látek a barviv. Veškeré pokrmy, včetně polévek se zde připravují
výhradně z prvotních surovin (vývary jsou pouze z masa a kostí nebo čerstvé zeleniny, stejně tak omáčky).
Kuchaři používají pouze
čerstvé suroviny z nejbližšího okolí, domácí slaninu,
bylinky z vlastní zahrady, bio dýně z vlastního pole, párky od poctivého uzenáře, chovají si zde také vlastní
slepice, husy a kachny. Cukrárenskou výrobu vede cukrář, který vystudoval tento obor ve Francii. Jednotlivá menu jsou sestavena
s ohledem na krajové odlišnosti.
V restauraci můžete využít i
stylový Moravský salonek s kapacitou 45 osob. Vína si můžete zakoupit také s sebou. V létě vás určitě bude lákat k posezení
venkovní zahrádka. Restaurace pořádá firemní akce, svatby, společenské události, oslavy narozenin apod.
Objevte Restauraci Grand Moravia v Lednici, kde najdete česká a mezinárodní jídla, stylový salonek a zahrádku pro venkovní posezení.
Restaurace nabízí jak klasická česká jídla, tak mezinárodní kuchyně.
Restaurace používá pouze čerstvé suroviny z nejbližšího okolí a zakazuje používání sušených pomocných preparátů.
Ano, restaurace si chová vlastní slepice, husy, kachny a pěstuje bio dýně.
Ano, restaurace pořádá firemní akce, svatby, společenské události a oslavy narozenin.
Ano, restaurace má venkovní zahrádku, která je ideální pro posezení v létě.
Moravský salonek má kapacitu 45 osob.
Ano, veškerá vína si můžete zakoupit také s sebou.
Ne, veškeré pokrmy, včetně omáček a polévek, jsou připravovány výhradně z prvotních surovin.
Suroviny pochází z nejbližšího okolí, jsou domácí a bio.
Cukrárenskou výrobu vede cukrář, který vystudoval tento obor ve Francii.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.