Večeře pořádané až čtyřicet metrů nad zemí, v nichž se dokonale snoubí romantika s adrenalinem a špičkovou gastronomií, opět ozdobí pražskou nabídku netradičních zážitků.
Nezapomenutelný kulinářský zážitek spolu s exkluzivní atmosférou, úchvatnými výhledy, kuchyně od špičkových kuchařů a to vše ve výšce až 40metrů nad zemí.
Stůl s 22 hosty je za pomoci jeřábu vyzdvižen do výšky až 50 metrů nad zem. Ze středu stolu vám, vašim nejbližším a přátelům servíruje šéfkuchař se svým týmem jedinečná jídla.
Místo na Dinner in the Sky stejně jako vybrané menu je potřeba si předem zarezervovat.
Letošní menu Dinner in the Sky Prague
Letos plošina zakotví v parku Mrázovka a v oblacích bude vařit slovenský šéfkuchař Peter Slačka, který sestavil menu mimo jiné i pro londýnský bar Kwānt.
Menu Dinner in the Sky – oběd
Ceviche · Rajče · Bylinky z Beladic · Křen
Ceviche s rajčatovým extraktem, s bylinkami a s jemným nádechem křenu
Telecí · Jablko · Topinambur · Lískový ořech
Jemné telecí líčko s karamelizovaným jablkem a chipsy z topinamburu s lískovými oříšky
Uzená malina · Žloutkový krém · Růžový pepř · Máta
Malinové crème brûlée s růžovým pepřem, mátovým ledovým dechem a dusíkovou krustou
Menu Dinner in the Sky – večeře
Ceviche · Rajče · Bylinky z Beladic · Křen
Ceviche s rajčatovým extraktem, s bylinkami a s jemným nádechem křenu
Kulajda · Žloutek · Houby · Pohanka · Kopr
Letní kulajda jinak s espumou, žloutkem vařeným metodou sous-vide, pohankovým křupáním a koprovým olejem
Telecí · Jablko · Topinambur · Lískový ořech
Jemné telecí líčko s karamelizovaným jablkem a chipsy z topinamburu s lískovými oříšky
Uzená malina · Žloutkový krém · Růžový pepř · Máta
Malinové crème brûlée s růžovým pepřem, mátovým ledovým dechem a dusíkovou krustou
Menu Dinner in the Sky – vegetariánský oběd
Lilek · Rajče · Bylinky z Beladic · Křen
Ceviche z lilku s rajčatovým výtažkem, s bylinkami z Beladic a s jemným nádechem křenu
Květák · Jablko · Topinambur · Lískový ořech
Pečený květák se spáleným jablkem a chipsy z topinamburu s lískovými oříšky
Uzená malina · Žloutkový krém · Růžový pepř · Máta
Malinové crème brûlée s růžovým pepřem, mátovým ledovým dechem a dusíkovou krustou
Menu Dinner in the Sky – vegetariánská večeře
Lilek · Rajče · Bylinky z Beladic · Křen
Ceviche z lilku s rajčatovým výtažkem, s bylinkami z Beladic a s jemným nádechem křenu
Kulajda · Žloutek · Houby · Pohanka · Kopr
Letní kulajda jinak s espumou, žloutkem vařeným metodou sous-vide, pohankovým křupáním a koprovým olejem
Květák · Jablko · Topinambur · Lískový ořech
Pečený květák se spáleným jablkem a chipsy z topinamburu s lískovými oříšky
Uzená malina · Žloutkový krém · Růžový pepř · Máta
Malinové crème brûlée s růžovým pepřem, mátovým ledovým dechem a dusíkovou krustou
Zažijte jedinečnou večeři ve výšce s špičkovou gastronomií a nádhernými výhledy na Prahu s šéfkuchařem Peterem Slačkou.
Večeře je pořádaná ve výšce až 40 metrů nad zemí.
Dinner in the Sky nabízí různé menu včetně vegetariánských možností a jednotlivé chody obsahují ingredience jako ceviche, lilek, květák a kreativní dezerty.
Šéfkuchařem je Peter Slačka, který má zkušenosti z londýnského baru Kwānt.
Ano, je potřeba si místo na Dinner in the Sky i vybrané menu předem zarezervovat.
Návštěvníci mohou zažít kombinaci romantiky, adrenalinu a špičkové gastronomie s úchvatnými výhledy na Prahu z výšky.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.