Tato akce již proběhla a není tedy aktuální. Prohlédněte si
aktuální akce v okolí této již neaktuální akce, prozkoumejte
aktuální akce v regionu Zlínský kraj nebo navštivte
Gastronomické akce v celé ČR.
Nalaďte se na Karlovský gastrofestival: vychutnejte si slavnostní uvedení degustačního menu restaurace Vyhlídka s komentářem šéfkuchaře Spa hotelu Lanterna a majitelem vinařství Kadrnka. Nechejte se uchvátit jedinečnou souhrou chutí a barev doplněnou o prémiová vína.
Galavečeře
Karlovského gastrofestivalu se slavnostním uvedením nového menu proběhne v pátek 6. 10. 2017 od 19:30 hodin a to s průvodním slovem šéfkuchaře Spa hotelu Lanterna Pavla Václavíka a majitele vinařství Kadrnka, Jindřicha Kadrnky.
VYPRODÁNO! DEGUSTAČNÍ MENU: - Sauvignon 2016, pozdní sběr, suché
- Amuse bouche – Terinka z králičího stehýnka s jedlými květy
- Hovězí šunka z mladého býčka, křenová smetana, špenátová houba, bezinkový kaviár
- Ryzlink vlašský 2016, pozdní sběr, suché
- Filet ze pstruha, zelenina na másle, maková omáčka
- Jindřich IV., Ryzlink rýnský 2016, pozdní sběr, suché
- Bazalkové nudle, slaninový prach, černý lanýž, horský sýr
- Chardonnay Barrique 2015, pozdní sběr, suché
- Pomalu pečená kachní prsíčka, portská šťáva, bramborové placky
- Merlot reserva 2015, výběr z hroznů, suché
- Levandulový krém, smrková lámanka, sorbet z černého rybízu
- Barborka, Rulandské bílé 2016, výběr z bobulí, polosladké
- Pralinky od naší cukrářky, káva espresso