Přijeďte oslavit konec roku na Šumavu do krásného hotelu Nebespán. Špičková gastronomie od francouzského šéfkuchaře, vlastní cukrárna, kavárna i nabitý vinný lístek. K tomu Šumava s výlety, přírodou, lyžováním a zimní atmosférou. Večer usednete ke krbu a budete si to jen užívat. Postaráme se o vás!
Přijeďte si užít Silvestra 2024, oslavit Nový rok a příchod roku 2025 k nám na Šumavu do Kašperských Hor.
Sníh garantovat neumíme, ale rozhodně pro vás umíme vytvořit jedinečnou silvestrovskou atmosféru. Silvestrovský pobyt můžete strávit aktivně či relaxací, a nebo mixem obojího, to je zcela na vás. Docela určitě vám nabídneme skvělou gastronomii od našeho francouzského šéfkuchaře Mikaëla, báječné zákusky, výběrovou kávu i ta nejlepší vína.
Všechny silvestrovské pobyty v Nebespánu nabízíme s
luxusní snídaní formou bohatého teplého i studeného bufetu.
Vedle toho si u nás můžete užít opravdu skvělé jídlo od našeho francouzského šéfkuchaře Mikaëla, a doplnit ho vybranými víny z našeho krásného vinného lístku. V kavárně vám připravíme výběrovou kávu na všechny možné způsoby a v naší cukrářské výrobně cukrářka Káťa peče samé dobroty, které si vyberete z naší cukrářské vitriny. Zkrátka opravdový gurmánský silvestrovský pobyt.
Naše gastronomie v rámci silvestrovského pobytu od 25.12. do 1.1.2025 (aneb co si u nás užijete):
- kavárna a cukrárna se skvělými domácími zákusky od Káti 10 – 21 h
- obědové menu (jednodušší, ale výborná kuchyně) 12 – 15 h
- večerní zážitkové menu inspirované francouzskou kuchyní 18 – 21 h
- večerní vinný bar (klobásky, sýry, paštiky apod.) 18 – 21 h
- Zohledníme vaše speciální požadavky (vegetariánské, bezlepkové
Silvestrovské menu 2024
- Amuse bouche (jednohubky) plné barev
- Předkrmový bufet plný lahůdek (foie gras, francouzské sýry, paštiky, teplé i studené polévky, saláty ap)
- Hlavní servírovaný chod – výběr ze 3 různých jídel:
- Medailonek z hovězí svíčkové, hříbky, špaldové rizoto, zimní zelenina nebo
- Filet z candáta v bylinkové krustě, květákové rizoto, chorizo emulse nebo
- Brokolicový flan, pyré ze sladkých brambor, pečená dýně, grilovaný francouzský kozí sýr
- Minizákusky z naší cukrárny – bufet (creme brulée, tiramisu, tartaletky, malinová pavlova, čokoládová pěna a další skvělé dobroty)
Součástí večerního menu je také
půlnoční přípitek a překvapení. Rádi vám doporučíme skvělá vína z našeho vinného lístku. Zohledníme vaše speciální požadavky (vegetariánské, bezlepkové) a připravíme také nabídku vhodnou pro menší děti.
Cena menu pro naše hosty je 1.900 Kč na osobu. Děti do 12 let 890 Kč. Ubytování podle počtu nocí a vybraného typu ubytování.