Komentovaná příprava a degustace Paella Marisco – paella s mořskými plody.
Odborník na španělskou paellu a účastník prestižní gastronomické soutěže Concurs International de Paella Valenciana de Sueca, šéfkuchař a majitel restaurace La Terraza Vlady Nodžak předvede a okomentuje přípravu tradičního španělského pokrmu Paella. Tentokrát se můžete těšit na Paella de Marisco – Paellu s mořskými plody.
Večer Master Class představuje jednak ukázku přípravy Paella Marisco včetně komentáře, degustaci hotového pokrmu, mnoho dalšího vyprávění a historek a k tomu celkově příjemné posezení s dobrým jídlem, hudbou a pohodovou atmosférou Španělska.
Nezapomeňte ochutnat vymazlenou domácí Sangrii nebo některé z autentických španělských tapas.
Přijďte si užít večer jako ve Španělsku.
Prožijte nezapomenutelnou gastronomickou noc s ochutnávkou Paella Marisco, domácí Sangrií a autentickými tapas ve španělské atmosféře.
Hlavním tématem je komentovaná příprava a degustace tradiční španělské paelly s mořskými plody, známé jako Paella Marisco.
Večer povede šéfkuchař a majitel restaurace La Terraza, Vlady Nodžak, který je odborníkem na španělskou paellu.
Kromě přípravy a degustace paelly zahrnuje večer příjemné posezení s dobrým jídlem, hudbou a pohodovou atmosférou Španělska.
Návštěvníci mohou ochutnat domácí Sangrii a různé autentické španělské tapas.
Hlavním pokrmem na akci je Paella Marisco, což je tradiční španělská paella s mořskými plody.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.