Přijďte na kulinářský zážitek od našeho francouzského šéfkuchaře Mikaela oceněného jako Zlatý zahraniční kuchař v ČR. Ochutnáte nejlepší úpravy mušlí: Moules marinières a Moules à la crème. Dejte si klasické francouzské menu se slávkami a sladkou tečku creme brûlée.
Je nám potěšením pozvat vás na
skvělý kulinářský zážitek – na víkend s mušlemi slávkami, který připravil náš talentovaný francouzský šéfkuchař Mikael Rassineux. Vydejte se s námi na lahodnou cestu plnou chutí, která vás přenese do půvabných pobřežních vesniček Francie.
Připravte své chuťové pohárky na malé gastronomické dobrodružství. Nabídneme vám ty nejklasičtější, ale zároveň nejlepší úpravy mušlí slávek – Moules marinières a Moules à la crème.
Speciální nabídka – slávkové menu za 850 Kč pro dvaSlávky dle vašeho výběru (Moules marinières nebo Moule à la crème)
Čerstvě pečená venkovská bagetka na namáčení do božské omáčky
Creme brûlée
Velmi doporučujeme degustovat s lahví vychlazeného skvělého Grüner Veltliner od Maxe Aichingera z Kamptalu v Rakousku! K vínu karafa vody vždy zdarma.
Menu expres za 750 Kč pro dva2 x slávky „Moules marinières“ s bagetkou a lahvičkou 0,2 španělské cavy a lahví chlazené vody (perlivá, neperlivá)
Doporučujeme rezervaci!
Pro zajištění příjemného zážitku pro každého z našich vážených hostů máme k dispozici omezený počet rezervací. Doporučujeme proto rezervaci předem, abyste si zajistili svůj stůl a mohli si v klidu vychutnat kouzlo francouzské kuchyně. Kromě slávek budeme mít i další chutná menší i větší jídla.
Zažijte ojedinělý kulinářský víkend ve stylu francouzských vesniček s špičkovým šéfkuchařem Mikaelem na Šumavě.
Šéfkuchařem je Francouz Mikael Rassineux, oceněný jako Zlatý zahraniční kuchař v ČR.
Hlavní pokrmy zahrnují Moules marinières a Moules à la crème.
Speciální slávkové menu je za 850 Kč pro dva a Menu expres za 750 Kč pro dva.
Ano, kvůli omezenému počtu míst se doporučuje provést rezervaci předem.
Zahrnuje volbu mezi Moules marinières nebo Moule à la crème, venkovskou bagetku a creme brûlée.
Na akci můžete zažít autentické francouzské kulinářské speciality a atmosféru pobřežních vesniček Francie.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.