Zážitkový víkendový kurz s bylinkami a jedlými plevely.
Hlavním tématem podzimního víkendového bylinkového kurzu budou kořeny a plody pro naše zdraví, a jak si uchovat jejich sílu na zimu.
Naučíme se rozeznat bezpečně ty základní a zpracovávat tak, aby nám byly užitečné - tzn. do likérů, mastiček, sirupů, zavřenin, jak je správně sušit a pak v zimě připravit.
NOVINKA: vyrobíme si přírodní SOS sprej z řebříčku.
Vždy ochutnáváme i divokou zeleninu = rostliny z louky, kterými si doplníme významně naši stravu.
Víkendový bylinkový kurz v Pasekách nad Jizerou s fokusem na zpracování kořenů a plodů pro zdraví a konzervaci.
Hlavním tématem kurzu jsou kořeny a plody pro zdraví a jejich konzervace na zimu.
Naučíme se bylinky zpracovávat do likérů, mastiček, sirupů, zavářenin, sušení a přípravy na zimu.
Novinkou v kurzu je výroba přírodního SOS spreje z řebříčku.
Ochutnáme divokou zeleninu, tedy rostliny z louky, které si doplníme do stravy.
Kurzy se konají během víkendu ve formě zážitkového kurzu.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.