Prach a broky. Tahle gastronomie je dozajista vysoká, až se na mordě úsměv ustrne. Co dřív? Daněk, jelen nebo něco dočerna.
Přijďte si vychutnat tradiční speciality z divočiny, připravené s láskou a respektem k surovinám. Čekají na vás pečené a dušené pokrmy ze zvěřiny, jemné paštiky i lahodné omáčky.
Přijďte si vychutnat tradiční české speciality ze zvěřiny v restaurnaci Ztracený mlýn. Pečené, dušené pokrmy a lahodné omáčky.
Nabídka zahrnuje pečené a dušené pokrmy ze zvěřiny, jemné paštiky a lahodné omáčky.
Návštěvníci mohou ochutnat speciality z daněka, jelena a dalších druhů zvěřiny.
Pokrmy ze zvěřiny jsou připraveny s láskou a respektem k surovinám, pečené i dušené.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.