Restaurant Amande v sobě spojuje několik unikátních konceptů, které poskytnou vaším smyslům dokonalé zážitky. V letních měsících kapacitu restaurace navyšuje přilehlá terasa s pergolou, s romantickým osvětlením pro dokonalé letní večery.
Mandloňové Hustopeče ukrývají ve svém jádru hotel Amande, tedy mandle, jak jinak. Stejnou pozornost vedle jídla dostává i víno, pochopitelně. Takže to, co tady můžete scestovat v okolí, vám dává šéfkuchař
Honza Kalousek i na talíř – ryby mají z Pohořelic, krůty z Židlochovic, sýry od mikulovského Klimeše. Ať si dáte polévku z pečených rajčat a paprik, kuřecí stehno s mandlovou nádivkou nebo telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem, bude to potěšení. A pak jsou tu samozřejmě ty tématické akce v čele s mandloňovými slavnostmi.
Obklopeni mandloňovými sady ze 17. století zde servírují vrcholnou
gastronomii jižní Moravy s prvky té francouzské.
V
Hustopečích jsou největší
mandloňové sady ve střední Evropě a mandle se také často promítají v pokrmech, např. sladká specialita v nové nabídce je
Mandlovník by Amande.