Čokoládovna Yesterka vyrábí čokoládové pralinky ručně a za pomoci prvotřídních tempírek v Kroměříži od roku 2015. Používá se zde pouze prvotřídní belgická čokoláda Callebaut, která je vyrobena jen z nejlepších kakaových bobů.
Díky poctivé ruční výrobě a technologii, jsou pralinky
čokoládovny Yesterka krásně lesklé. V kombinaci s velmi kvalitními formami, mají úžasně tenkou skořápku. Následně se pralinky plní
nejrozmanitějšími ganážemi, tedy náplněmi, které si zde cukráři sami vymýšlí. Garantují vám tak jejich jedinečnou chuť. Vzájemně snoubí chutě a vůně
bylinek,
ovoce a
koření z celého světa s
pravou čokoládou.
Nepoužívají se zde žádné konzervanty, zvýrazňovače chutí, či barviva. Veškerá
výroba je v malých sériích, tak aby o všechny pralinky bylo skvěle postaráno a byly
vždy čerstvé.
Sami si můžete
zvolit způsob balení, zda vám pralinky či čokoládu zabalí do sáčku, krabičky s mašlí, nebo jinak dle vašich přání. Umí tu také vyrábět
specifické tvary a loga z čokolády, vhodné např. pro propagační či děkovné účely vážených společností. Cukráři používají výrobky pouze prvotřídní belgické firmy
Callebaut, jejíž čokoláda je vyrobena jen z nejlepších kakaových bobů. Obsahuje pouze ty skutečné suroviny, které pravá čokoláda skutečně má. Kakaovou hmotu, kakaové máslo, vanilku a cukr.
Poznejte jedinečnou chuť ručně vyráběných pralinek z prvotřídní belgické čokolády od čokoládovny Yesterka v Kroměříži.
Čokoládovna Yesterka byla založena v roce 2015.
Používá prvotřídní belgickou čokoládu Callebaut.
Pralinky jsou plněné rozmanitými ganážemi, které obsahují chutě a vůně bylinek, ovoce a koření z celého světa.
Ne, v čokoládovně Yesterka se nepoužívají žádné konzervanty, zvýrazňovače chutí ani barviva.
Produkty lze zakoupit zabaleny do sáčku, krabičky s mašlí, či jinak dle individuálních přání zákazníka.
V čokoládovně se vyrábějí specifické tvary a loga z čokolády, vhodné pro propagační a děkovné účely.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.