Element v sobě kloubí prvotřídní gastronomii a koktejly. Za jejich světem inspirovaným menu z lokálních surovin stojí zcestovalý šéfkuchař Tomáš Reger, který nasbíral gastronomické zkušenosti z celého světa, a jeho jídlo doplňují drinky od barmanského šampióna Jana Lišky.
Navzdory pandemické situaci se v Brně roku 2020 otevřel nový
Bar & Restaurant Element. Na jídelním lístku najdete tři kategorie – malá jídla, větší jídla a dezerty. Pokrmy se servírují
doprostřed stolu, aby se o ně mohli všichni dělit. Jídla hýří světovými vlivy a je to především o ochutnávání neobvyklých inovativních přístupů. Spolumajitel a
šéfkuchař Tomáš Reger s oblibou podává jídla na
talířích organických tvarů a barev, na nichž pokrmy ožijí. Když najde volnou chvíli, vyrábí si dokonce vlastní.
Bar vychází z podobné filozofie jako kuchyně. Nabídka se mění
sezónně podle dostupných ingrediencí a nálady. Alkohol je v nabídce samozřejmě z celého světa a třeba citrusy jsou taky z daleka. Dál však přistupují k receptům kreativně, takže tu můžete ochutnat místní adaptace exotických chutí a místo na maracuju narazit např. na rakytník.
Šéfkuchařem baru a restaurace Element je Tomáš Reger, který má gastronomické zkušenosti z celého světa.
Jídla se v baru a restauraci Element servírují doprostřed stolu, aby se o ně mohli dělit všichni stolovníci.
Na jídelním lístku restaurace Element najdete tři kategorie: malá jídla, větší jídla a dezerty.
Nabídka drinků se mění sezónně podle dostupných ingrediencí a lahev alkoholu je z celého světa. Bar i přistupuje k receptům kreativně a nabízí místní adaptace exotických chutí.
Jídla v restauraci Element jsou inspirována světovými vlivy a jsou založena na ochutnávání neobvyklých a inovativních přístupů.
Barmanským šampiónem v baru a restauraci Element je Jan Liška.
I přestože se alkohol a citrusy dovážejí z celého světa, bar Element kreativně přistupuje k výrobě a nabízí adaptace místních ingrediencí jako je například rakytník.
Návštěvníci mohou zažít unikátní gastronomické a nápojové chutě inspirované celosvětovými vlivy, experimentální přístupy k jídlu a pití, a možnost podělit se o jídlo se svými společníky.
Bar a Restaurace Element byl v Brně otevřen v roce 2020.
Tomáš Reger podává jídla na talířích organických tvarů a barev, což dodává jídlům estetické oživení a podtrhuje jedinečnost každého pokrmu.