Pivovar U Bizona produkuje pivo vlastní výroby, zhotovené z tuzemských surovin (slad a chmel) nejlepší kvality a z vlastní vody. Používá tradiční českou metodu bez přítomnosti konzervačních činidel, stabilizátorů, barviv, nebo jiných chemických látek.
Hotové pivo se nijak dále neupravuje, nefiltruje ani nepasterizuje, tím si uchovává své specifické vlastnosti a zůstává v něm vysoký podíl hodnotných látek příznivě působících na lidský organismus. Jsou to zejména vitamíny skupiny B, stopové prvky, bílkoviny, zbytkové sacharidy, hořké chmelové látky, kysličník uhličitý a spousta dalších komponent. Pivo je mírně zakalené přítomností neodstraněných živých pivovarských kvasinek, což mu dodává příjemnou plnou chuť. Dne 8.9. 2012 obsadil pivovar U Bizona 1. místo na přeštických pivních slavnostech za nejlepší pivo.
Restaurace nabízí nejen příjemné posezení v hostinci, v létě také přilehlou zahradu a sál pro kulturní akce. Na čepu stále zůstávají piva Bizon 10°, Kameník 11°, Buližník 12° a Karolína 13°, dále pak různé speciály.
Hostinský pivovar U Bizona se nachází v obci Čižice 12 km jižně od Plzně.