Kolombina rozdávala radost už před 30 lety, kdy rodiče Jitky Štáhlichové postavili auto se zmrzlinou na klatovské náměstí. A stojí tam dodnes. Jitka v roce 2016 navázala na jejich receptury, v Itálii i zmrzlinu studovala.
Zmrzku dělá zásadně bez umělých přísad, směsí a past. Na výrobu používá pouze farmářské mléko a do sorbetů ovoce, zeleninu a bylinky. Do ořechových zmrzlin si praží ořechy. Oblíbená je třeba okurková nebo maková a to třeba i z červeného nebo bílého máku. Ale ochutnat tu můžete i zmrzku z gorgonzoly, heřmánku, růže, zázvoru nebo slunečnicových semínek. Není náhodou, že se Jitka také v roce 2017 dostala do finále Gelato World tour mezi 20 nejlepších evropských zmrzlináren.
Navštivte zmrzlinářství Kolombina na klatovském náměstí a objevte širokou paletu příchutí z přírodních surovin, včetně zmrzliny z gorgonzoly nebo heřmánku.
Zmrzlinářství Kolombina založili rodiče Jitky Štáhlichové před 30 lety.
Pro výrobu zmrzlin Kolombina používá farmářské mléko a pro sorbety ovoce, zeleninu a bylinky.
Ne, zmrzliny od Kolombiny jsou vyráběny bez umělých přísad.
Kolombina nabízí například zmrzlinu z okurky, máku, gorgonzoly, heřmánku, růže, zázvoru nebo slunečnicových semínek.
Jitka Štáhlichová se v roce 2017 dostala s její zmrzlinou do finále Gelato World Tour mezi 20 nejlepších evropských zmrzlinářů.
Zmrzlinářství Kolombina se nachází na klatovském náměstí.
Jitka Štáhlichová navázala na tradici svých rodičů a jejich receptury v roce 2016.
Ano, Jitka Štáhlichová studovala výrobu zmrzliny v Itálii.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.