Marek Žyla absolvoval různá školení v Itálii, převážně pak v Bologni, Miláně a Rimini. Po 15 letech snů, příprav, studia se to konečně povedlo a s manželkou Žanetou otevřeli v Třinci Kopečkovou.
Ve hře je s nimi i syn Adam a dcera Andrea. Druhý syn David s přítelkyní řeší marketing a sítě. Žylovi dlouho jezdili na zmrzlinu až do 400 kilometrů vzdálených Kačic za svým velkým vzorem, panem Hrivňákem z 2AD. Kopečková je to nejenom kvůli Beskydům, ale také proto, aby se změnil názor na kopečkovou zmrzlinu. Dělají ji z čerstvého mléka, sorbety ideálně ze sezónního ovoce. Pistácie berou z Bronte, vanilkové lusky z Madagaskaru. Zkuste ale jejich příchuť G-point, kde je švestková šťáva, limetka, gin a fazole Tonka. V růžovém panterovi jsou broskve, maliny a limetky. Zkuste také příchuť zkaramelizované máslo nebo párování bílé čokolády a červeného pepře.
Přečtěte si o rodinném podniku Kopečková v Třinci, který se zaměřuje na výrobu zmrzliny s kvalitními ingrediencemi jako jsou pistácie z Bronte.
Kopečková se nachází v Třinci.
Marek Žyla absolvoval školení v Itálii, převážně v Bologni, Miláně a Rimini.
Marekovi Žylovi trvalo 15 let přípravy a studia než otevřel Kopečkovou.
Používají čerstvé mléko, sezónní ovoce, pistácie z Bronte a vanilkové lusky z Madagaskaru.
Kopečková se snaží změnit názor na kopečkovou zmrzlinu tím, že používá kvalitní a originální ingredience.
Příchuť G-point obsahuje švestkovou šťávu, limetku, gin a fazole Tonka.
V růžovém panterovi jsou broskve, maliny a limetky.
Žylovi byli ochotni ujet až 400 kilometrů za zmrzlinou.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.