Ve stylovém hotelu, který je součástí romantické, chráněné krajinné oblasti Chřibů si vychutnejte pobyt v naprostém soukromí. Jak název napovídá, najdete ho jen pár metrů od hradeb oblíbeného moravského hradu Buchlova.
Část pokojů
hotelu Buchlov jsou přestavěny ze stodoly nebo stáje, čímž získávají své charakteristické kouzlo. Všechny pokoje a apartmány jsou vybaveny
vlastním sociálním zařízením, LCD televizorem,
Wi-Fi připojením na internet, minibarem a vysoušečem vlasů.
Relaxovat a odpočívat můžete v příjemném prostředí
wellness spa. Procedury jsou ideálním doplňkem vašeho pobytu a oázou pro vaši duši i tělo.
Restaurace se nachází v přízemí hotelu s přístupem jak ze dvora hotelového komplexu, tak od silnice vedoucí k
hradu. Historicko-venkovský styl interiéru ve vás navodí tu správnou atmosféru pro příjemně strávené chvíle u dobrého jídla a sklenky vína od místních vinařů. V případě pěkného počasí nebo prázdnin, je pro vás taktéž k dispozici venkovní zahrádka s posezením pro 30 osob. Pro soukromé akce a oslavy nabízí k pronájmu prostory velkého sálu s kapacitou až 50 lidí, nebo hotelový salónek pro malé oslavy v uzavřené společnosti.
Užijte si pobyt v Hotelu Buchlov s wellness, stylovou restaurací a venkovní zahrádkou, kde můžete očekávat historický charm nedaleko hradu Buchlova.
Hotel Buchlov se nachází jen pár metrů od hradeb oblíbeného moravského hradu Buchlova.
Všechny pokoje a apartmány jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, LCD televizorem, Wi-Fi připojením na internet, minibarem a vysoušečem vlasů.
Hosté mohou relaxovat v wellness spa, které nabízí různé procedury ideální pro odpočinek duše i těla.
Restaurace v přízemí hotelu je zařízena v historicko-venkovském stylu a nabízí dobré jídlo a víno od místních vinařů.
Ano, Hotel Buchlov má venkovní zahrádku s kapacitou 30 osob, která je k dispozici v případě pěkného počasí nebo prázdnin.
Pro soukromé akce a oslavy nabízí Hotel Buchlov prostory velkého sálu s kapacitou až 50 lidí, nebo hotelový salónek pro malé oslavy.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.