Evropa na dece? Tohle je ústecký Piknik! Anglická snídaně, belgické vafle, francouzské quiche a vína, španělské tapas, český cider. A to všechno opravdu na dece na velké zahradě za bistrem Piknik.
To vzniklo v organizaci Fokus Labe, aby do provozu dokázali začlenit i lidi se zkušeností s duševním onemocněním a dát jim tak pracovní příležitost. Vše začíná brunchem a kávou od Mamacoffee, pokračuje obědem od týmu šéfkuchaře Šimona Ledvinky, může to být třeba kuřecí supreme, panenka s šípkovou omáčkou nebo flup steak na barevném pepři, večer se Piknik mění v samoobslužnou vinárnu podle konceptu Na břehu Rhóny. Waffle jsou tu v hlavní roli celý den, stejně tak moučníky z domácí pekárny Fokus Labe.
Poznejte Piknik Ústí a ochutnejte různorodá evropská jídla na jednom místě. Příležitost pro lidi s duševními onemocněními na zahradě za bistrem.
Piknik Ústí je gastropiknik organizovaný v bistru Piknik s jídly z různých částí Evropy a možností ochutnat český cider, na velké zahradě za bistrem.
Za organizací Pikniku stojí Fokus Labe, organizace, která se zaměřuje na začleňování lidí s duševním onemocněním do pracovního procesu.
Návštěvníci mohou ochutnat například anglickou snídani, belgické vafle, francouzské quiche, španělské tapas a mnoho dalších.
Ve večerních hodinách se Piknik mění v samoobslužnou vinárnu podle konceptu Na břehu Rhóny.
Ano, na menu může být kuřecí supreme, panenka s šípkovou omáčkou nebo flup steak na barevném pepři připravený týmem šéfkuchaře Šimona Ledvinky.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.