Pivovar Evropského centra přírodních pivních lázní zachovává staroslovanskou tradici vaření silného, kvalitního a neobyčejně chutného 14° piva. Podobné pivo lidé vařili před 12000 lety v místech současného Turecka a Izraele.
Dávní Slované stejně jako Germáni vařili silné kvalitní pivo. „Evropské centrum přírodních pivních lázní“ zachovalo i tuto tradici. V německém zařízení se zde vaří tři druhy 14% piva. Je to Karlovarské
světlé „
Starý hrad“, Karlovarské
tmavé „
Starý hrad“ a
polotmavé „
Karlsbader Beer“ – jen voda, slad, chmel a droždí nejvyšší kvality.
Způsob
vaření piva je infuzní, což je pro Čechy netypické, ale rozšířené v Německu. Pivo je chutné, i přestože je jeho intenzita pro hosty zpočátku nevýrazná. Tmavé pivo se díky našim dlouhodobým experimentům podařilo vytvořit jemné a bez hořkosti. Toto skvělé tmavé,
živé,
nefiltrované a nepasterizované pivo, které si uchovalo všechny své vitamíny a prvky, se přidává i do pivních koupelí.
Místní
restaurace je zaměřená na
staroslovanské speciality a zdobí ji velkolepý
sál z roku 1810 s příjemnou dobovou atmosférou.
Pivovar Starý hrad vyrábí jedinečná 14% piva, nabízí staroslovanské speciality a historickou atmosféru restaurace z roku 1810.
Vaří se tři druhy 14% piva: Karlovarské světlé Starý hrad, Karlovarské tmavé Starý hrad a polotmavé Karlsbader Beer.
Pivo je vařené infuzním způsobem, který je netypický pro Čechy, ale rozšířený v Německu.
Při výrobě piva používají pouze vodu, slad, chmel a droždí nejvyšší kvality.
Tento specifický tmavý pivo byl vytvořen díky dlouhodobým experimentům pivovaru.
Protože je živé, nefiltrované, nepasterizované a zachovává si všechny své vitamíny a prvky.
Tmavé pivo je také přidáváno do pivních koupelí díky svým příznivým vlastnostem.
Restaurace je zdobena ve stylu staroslovanské speciality s velkolepým sálem z roku 1810 a nabízí příjemnou dobovou atmosféru.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.