Pivovarská restaurace Sladovna Praha ve Vodičkově ulici nabízí řemeslné pivo pivovaru Cvikov a pestrou nabídku jídel současné české gastronomie.
Restaurace má kapacitu 120 míst a díky členitému interiéru poskytuje otevřené prostory i samostatné salonky. Předností restaurace je nabídka
vlastního řemeslného piva, které se vyrábí dle tradičních postupů v severočeském
Pivovaru Cvikov.
Moderně vybavené kuchyni kraluje
šéfkuchař Jiří Král, který se svým týmem připravuje pestrou nabídku pokrmů současné české gastronomie. V kuchyni se vaří z čerstvých kvalitních surovin od českých dodavatelů.
Restaurace je v gotickém třípatrovém domě, známém jako dům U Zídků, který byl postaven již ve středověku.
Restaurace získala jednoho Zlatého lva v prestižním ocenění Nejlepší restaurace roku 2024 nakladatelství TopLife Czech.
Pivovarská restaurace Sladovna v Praze nabízí tradiční řemeslná piva a moderní českou gastronomii v historickém gotickém domě.
Restaurace nabízí řemeslné pivo pivovaru Cvikov, které se vyrábí dle tradičních postupů.
Restaurace má kapacitu 120 míst.
Interiér je členitý, poskytuje otevřené prostory i samostatné salonky.
Šéfkuchařem restaurace je Jiří Král.
Jídla se vaří z čerstvých kvalitních surovin od českých dodavatelů.
Restaurace je v gotickém třípatrovém domě, známém jako dům U Zídků, postaveném ve středověku.
Restaurace získala ocenění Zlatý lev v soutěži Nejlepší restaurace roku 2024 od nakladatelství TopLife Czech.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.