V restauraci se podává moderní česká a staročeská kuchyně. Každý měsíc je zpestřena gastronomickými akcemi. Všechny pokrmy jsou připravovány ve zcela moderní kuchyni, z čerstvých, kvalitních surovin a přírodních dochucovadel.
Hostinec Na Klokočné (U Sapíků) pochází ze 17. století. Jaroslav Sapík, majitel a šéfkuchař této vyhlášené restaurace poblíž Říčan u Prahy, je skutečným mistrem české kuchyně. Šéfkuchař s praxí v pražském hotelu Ambassador vařil i v předních restauracích v Evropě a Asii, ale i při recepcích na Pražském hradě, kromě Václava Havla jeho kuchyni ochutnal i papež Jan Pavel II. Rodina Sapíkova vás zve na jídla z mnoha pečlivě vybraných rodinných receptů, které její členové převzali od svých předků. Rodina Sapíkova se tomuto řemeslu věnuje již od 17. století a působila hlavně na jižní Moravě, v Čechách, Bavorsku, Vídni, Tyrolsku a také u předních šlechtických rodů.
Pravidelná nabídka po celý rok: každou sobotu od 17:00 hodin pro vás kuchaři připravují ze svíčkové tatarský biftek anebo Biftek Zlatá Praha Chateaubriand Expo Brusel 58 (pro 2 osoby).
Mimo restaurace můžete využít i ubytovací služby. Zdejší hotel poskytuje ubytování ve stylových pokojích. Každý pokoj je vybaven televizí, rádiem, minibarem, koupelnou se sprchou a WC. V blízkém okolí jsou široké možnosti využití volného času, jako je bowling, tenisové kurty a golfové hřiště. Dále je zde možnost projížďky na koních, vyhlídkových letů na motorovém rogale nebo sportovních letadlech. Nabídka ubytování v penzionu s kapacitou 10 lůžek.