La Veranda nabízí „šťastné jídlo“. Zdejší kuchaři tím chtějí ukázat, že jídlo vás může naplnit nejen fyzicky, ale především po emoční stránce. Jsou jídla nápaditá, hezky prezentovaná a lehce stravitelná. Jednoduše řečeno, jsou to jídla, která v nás vyvolávají jistotu, že život je krásný!
Restaurace
La Veranda v srdci
Starého Města je vyhledávaným podnikem pro svou příjemnou atmosféru a mezinárodní kuchyní z čerstvých produktů, které
šéfkuchař Radek David osobně vybírá od farmářů ze
Šumavy,
Krkonoš a
Vysočiny.
Podnik je proslulý svou
francouzskou a italskou kuchyní. Čeká vás tu přívětivá obsluha a uvolněná atmosféra, samotné pokrmy okouzlují hosty svou chuťovou kompaktností.
Restauraci otevřel v roce 2002 Jurij Kolesnik, který je i majitelem restaurace
Babiččina zahrada a Antistresového a relaxačního centra Babiččina terapie v Průhonicích a sítě restaurací Oliva a La Verandy v Kyjevě.
Restaurace La Veranda nabízí unikátní koncept šťastného jídla, které naplňuje jak fyzicky, tak emočně. Navštivte pro zážitek z francouzské a italské kuchyně.
V restauraci La Veranda se pod pojmem "šťastné jídlo" rozumí jídla, která jsou fyzicky sycící a zároveň naplňující na emoční úrovni. Jsou nápaditá, esteticky prezentovaná a lehce stravitelná.
Restaurace La Veranda se nachází v srdci Starého Města.
V restauraci La Veranda lze ochutnat francouzskou a italskou kuchyni.
Kvalitní produkty do restaurace La Veranda dodává šéfkuchař Radek David, který je vybírá od farmářů ze Šumavy, Krkonoš a Vysočiny.
Restaurace La Veranda se pyšní přívětivou obsluhou, uvolněnou atmosférou a příjemným prostředím, díky čemuž je oblíbeným místem pro strávení času.
Restauraci La Veranda založil v roce 2002 Jurij Kolesnik, který je také majitelem dalších podniků a restaurací.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.