Restaurace Rest. se nachází na Podolském nábřeží, na pravém břehu Vltavy pod Vyšehradem.
Prostředí restaurace je velmi příjemné, intimitu zajišťuje promyšlené členění prostoru. V letních měsících je příjemné posedět v letní zahrádce, která vzrostlými kaštany odstíní ruch velkoměsta a nechá hosty vychutnat vůně grilovaných rybích specialit. Nabídka restaurace se zaměřuje na přípravu sladkovodních i mořských rybích specialit.
Menu šéfkuchaře Jana Součka vychází z dědictví středomořské a francouzské kuchyně. Ryby připravuje na speciálním grilu na dřevěné uhlí nebo v udírně, kde udí také vlastní domácí klobásky. Pro dvě a více osob vám připraví celou rybu podle vašeho výběru z několika druhů mořských i sladkovodních ryb, pečenou se zeleninou a bramborami. Vinný lístek je bohatý a v nabídce nechybí žádný vinařsky významný evropský region. Nejširší zastoupení mají vína italské provenience.
Restaurace získala prestižní ocenění v podobě dvou Zlatých lvů pro sezónu 2020.
Objevte Restauraci Rest. na Podolském nábřeží s vyhlášenými rybími specialitami a bohatým vinným lístkem. Ocenená dvěma Zlatými lvy.
Restaurace Rest. se nachází na Podolském nábřeží, na pravém břehu Vltavy pod Vyšehradem.
Prostředí restaurace je velmi příjemné a intimitu zajišťuje promyšlené členění prostoru.
Nabídka se specializuje na přípravu sladkovodních i mořských rybích specialit.
Ano, v letních měsících je možné se posadit do letní zahrádky, která je chráněna vzrostlými kaštany.
Ryby jsou připraveny na speciálním grilu na dřevěné uhlí nebo v udírně.
Vinný lístek je bohatý a obsahuje vína z různých evropských vinařských regionů, s nejširším zastoupením italských vín.
Restaurace získala dvě ocenění Zlatý lev pro sezónu 2020.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.