Francouzský gurmán J. A. Brillat-Savarin řekl: „Objevení nového jídla znamená pro lidské štěstí víc než objevení nové hvězdy.“ V restaurantu Pavillon zakusíte originální pokrmy, kombinace, vůně a prožijete své nové objevy.
Restaurant Pavillon sídlí od léta roku 2012 v replice Zemanovy kavárny.
Funkcionalistická stavba v parku Koliště v sobě skrývá nepřebernou škálu chutí a vůní v jakékoliv podobě. Pavillon v sobě váže dlouholetou tradici
restaurantu U Kastelána spolu s inovátorským přístupem nadějného šéfkuchaře Jana Kaplana. Klasiky zdejší kuchyně obohacují nové poutavé
gurmánské zážitky moderní evropské kuchyně bez hranic. Jedinečné chuti, originální kombinace i známé vůně jsou kouzleny ze sezónních a čerstvých surovin z lokálních zdrojů.
V jedné budově se nachází restaurace, koktejl bar, vinotéka i kavárna. Vše se snoubí na Vašem talíři a propojuje se v
harmonický a opojný zážitek. Dokonalé propojení a soulad, nadšení pro novinky i experimentování provází náš tým na každém kroku.
Přijďte i vy zakusit jedinečný zážitek v neobyčejném prostředí.
Objevte exkluzivní chutě a aromata moderní evropské kuchyně v historické repliky Zemanovy kavárny v Brně.
Restaurant Pavillon byl otevřen v létě roku 2012.
Restaurant Pavillon sídlí v Brně, v replice Zemanovy kavárny v parku Koliště.
Budova restaurantu reprezentuje funkcionalistickou architekturu.
Restaurant Pavillon nabízí originální pokrmy, moderní evropskou kuchyni a kombinace místních sezónních surovin.
Šéfkuchařem Restaurantu Pavillon je Jan Kaplan.
V budově restaurantu se nachází koktejl bar, vinotéka a kavárna.
Podle J. A. Brillat-Savarin znamená objevení nového jídla zvýšení lidského štěstí.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.