Přijměte pozvání do kulinářského Trezoru executive chefa Červeného Jelena, Marka Fichtnera. Najdete jej v pražském paláci Špork.
V elegantních gočárovských prostorech
bývalého bankovního trezoru restaurace
Červený jelen v centru
Prahy naleznete "restauraci v restauraci"
Trezor Špork.
Tak jako se v budově prolíná několik architektonických stylů, přináší i zdejší kuchyně pestrou a široce rozkročenou nabídku. Rozlehlé
horní patro, pro něž se vžilo označení Banka, nabízí posezení pro 250 hostů, kteří mají výhled na dvanáctitankovou pivní věž i do otevřené kuchyně, kde se griluje a opéká maso. K pití se zde podává výborně ošetřené pivo, skvělé tu mají také polední menu a bohaté večerní à la carte.
Dolů po schodišti se sejde
o patro níž, kde se nachází tzv.
Trezor. Ten tu kdysi skutečně býval a i dnes se tu ukrývají poklady, samozřejmě kulinářské. Každou středu a čtvrtek se tu podává
degustační večeře pod taktovkou
šéfkuchaře Marka Fichtnera. Hosté mohou vybírat z několika předkrmů, sezónních hlavních chodů a celé menu samozřejmě završit výběrem z dezertů. To vše pečlivě spárované buď s vínem nebo netradičně také s fermentovanými domácími limonádami.
Staňte se součástí nevšedního zážitku, který nabízí unikátní restaurace Červený Jelen, jejíž klidnou, částečně skrytou a přeci žijící a dynamickou součástí je i TREZOR ŠPORK.