Piemont je spolu s Toskánskem považován za nejprestižnější vinařský region Itálie. V těchto dnech se vrátil ze stáže v Itálii Jaroslav Orság, šéfkuchař našeho dalšího hotelu Horal. Působil v restauraci La Subida u šéfkuchaře Alessandra Gavagni, držitele prestižní michelinské hvězdy, jenž s námi spolupracuje od loňského Karlovského gastrofestivalu. Jaroslav Orság po návratu připravil degustační menu, do nějž promítl svou inspiraci z michelinské restaurace, přizpůsobenou valašské kuchyni a jejím surovinám.
Menu bude slavnostně uvedeno v sobotu 12. ledna, v tento den se zároveň od 18 hodin
v restauraci Vyhlídka uskuteční komentovaná večeře za účasti šéfkuchaře Jaroslava Orsága a Jiřího Markuzziho ze společnosti Vína Markuzzi, která je českým ambasadorem vinařství Marchesi di Grésy.