Na oblíbeném hradě si návštěvníci o víkendu 12. a 13. července opět pochutnají.
Na řadě jsou
dobroty od Magdaleny Dobromily Rettigové. V letošním roce si připomínáme 240 let od narození a 180 let od úmrtí této geniální kuchařky. A právě podle jejích receptur budou milé hospodyňky
Perchty von Bladen péci, vařit a smažit. Jak je už zvykem pokrmy známé i neznámé, sladké i slané, připraví přímo v hradní kuchyni
v rámci prohlídkového okruhu A. Přijeďte ochutnat!
O víkendu 12. a 13. července zažijte gastronomický zážitek na hradě Svojanov, kde se vaří dle receptů Magdaleny Dobromily Rettigové.
Dny dobové kuchyně na Svojanově se konají víkend 12. a 13. července.
Magdalena Dobromila Rettigová byla geniální kuchařka, která se narodila před 240 lety a zemřela před 180 lety.
Návštěvníci si mohou ochutnat různé pokrmy, sladké i slané, které připravují podle receptů Magdaleny Dobromily Rettigové.
Pokrmy se připravují přímo v hradní kuchyni na hradě Svojanov.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.