Letní dny si žádají lehkost, svěžest a chuťové kombinace, které osvěží a zároveň pohladí na duši. V Malostranské besedě pro vás i tento měsíc připravili sezónní menu plné sytých chutí, poctivých surovin a nápaditých kombinací.
Letní dny si žádají lehkost, svěžest a chuťové kombinace, které osvěží a zároveň pohladí na duši. V Malostranské besedě pro vás i tento měsíc připravili sezónní menu plné sytých chutí, poctivých surovin a nápaditých kombinací.
Na úvod potěší krémová
kulajda s pošírovaným vejcem a houbami – klasika, která nikdy nezklame. Milovníci masitých specialit si přijdou na své u
konfitovaných hovězích žeber doplněných o hořčici, křen a čerstvý chléb nebo u
rolády z vepřového boku s bílým kysaným zelím a bramborovým knedlíkem.
Nechybí ale ani lehčí letní variace –
steak z tuňáka se zeleninovým ratatouille vás přenese na sluncem zalité pobřeží a
grilované tygří krevety s římským salátem, cherry rajčátky, parmazánem a ančovičkovým dresinkem potěší i náročnější gurmány.
Přijďte ochutnat letní menu v Malostranské besedě. K dispozici jsou české klasiky, masité delikatesy a svěží letní pokrmy.
V letním menu naleznete krémovou kulajdu s pošírovaným vejcem a houbami, konfitovaná hovězí žebra, roládu z vepřového boku a lehčí varianty jako steak z tuňáka se zeleninovým ratatouille nebo grilované tygří krevety.
Sezónní menu se vyznačuje lehkostí, svěžestí a nápaditými chuťovými kombinacemi z poctivých surovin.
Můžete si vychutnat české klasiky i mezinárodní speciality, jako jsou masité delikatesy, lehké letní pokrmy a kvalitní syté chutě.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.