Přijďte si vychutnat unikátní kulinářský zážitek do překrásných historických prostor restaurace Augustine, která představuje klidnou oázu na Malé Straně.
Objevte jedinečné chutě Augustine restaurace, ležící na poklidném nádvoří
hotelu Augustine v samotném centru Prahy. Augustine vás nadchne nejen svou bohatou klášterní historií, ale i harmonickou atmosférou, která v kombinaci se špičkovým servisem přináší jedinečný kulinářský zážitek.
Šéfkuchař Jan Horák společně se svým týmem světových kuchařů vytváří
moderní kreativní gastronomii, ovlivněnou aktuálními trendy špičkové světové kuchyně. Jan Horák přináší do Augustinu zkušenosti ze světových michelinských restaurací, kde se učil od špičkových světových šéfkuchařů.
Čerstvé sezónní suroviny tvoří základ pro soubor bohatých chutí na vašich talířích.
Restaurace se také pyšní širokým výběrem exkluzivních vín a šampaňského. Vaše chuťové buňky jistě potěší i řada kreativních sezónních konceptů, jako je nedělní
brunch Bubble & Chill, Rakousko – Uherské hody nebo již tradiční
zahradní grilování za hudebního doprovodu České filharmonie.
Součástí restaurace je také unikátní
The Refectory bar, který jak již název napovídá býval jídelnou zdejších mnichů. Jeho prostory vás jistě uchvátí na první pohled. Magickou atmosféru baru dodává pečlivě zrestaurovaná barokní freska, kterou spatříte při vzhlédnutí ke stropu. Freska vyobrazuje čtyři archanděly, charakteristické symboly augustiniánského řádu. Barmani vám s láskou připraví unikátní
andělské koktejly, s kterými si kouzlo zdejších prostor vychutnáte plnými doušky.
Pivnice sv. Tomáše
V roce 2024 byla opět otevřena
Pivnice U Svatého Tomáše, nově přístupná i z Letenské ulice. Historie podzemních prostor slavné pražské pivnice, do které s oblibou chodil na tmavé čepované pivo i spisovatel Jan Neruda, se datuje až do roku 1352. Tmavé
Svatotomášské pivo se dodávalo i na dvůr Rudolfa II. V současné době převzal jeho výrobu mikropivovar Matuška, ale ochutnat ho můžete v auentických prostorách i s českou kuchyní. Pivnice je dostupná i pro privátní akce s kapacitou až 55 osob.
Prozkoumejte jedinečný kulinářský svět v restaurantu Augustine na Malé Straně v Praze. Objevte lokální suroviny a historické prostředí.
Restaurant Augustine nabízí moderní kreativní gastronomii ovlivněnou aktuálními trendy světové kuchyně s důrazem na čerstvé sezónní suroviny.
Šéfkuchařem v restauraci Augustine je Jan Horák, který má zkušenosti ze světových michelinských restaurací.
Bar The Refectory nabízí unikátní prostředí s barokní freskou a speciální andělské koktejly.
Restaurace Augustine pořádá sezónní koncepty jako nedělní brunch Bubble & Chill, Rakousko-Uherské hody a zahradní grilování.
Historie pivnice sahá do roku 1352 a byla oblíbená Janem Nerudou. Pivo pro dvůr Rudolfa II. zde bylo dodáváno.
Restaurant Augustine se nachází v klidném nádvoří hotelu Augustine v centru Prahy.
V baru můžete obdivovat pečlivě zrestaurovanou barokní fresku vyobrazující čtyři archanděly.
Kulinářský stůl se skládá z bohatých chutí na bázi čerstvých sezónních surovin.
Restaurace se pyšní širokým výběrem exkluzivních vín a šampaňského.
Pivnice nabízí kapacitu pro privátní akce až pro 55 osob.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.