Čtvrtý ročník jarního festivalu dobrého jídla a pití, opět v neotřelém prostředí křelovské pevnosti Fort XX už 17. května! Přijďte ochutnat speciality z kuchyní skupiny Lobster Group i hostujících podniků. Pro hosty je připraven doprovodný program a velký dětský park.
Přijďte ochutnat speciality z kuchyní skupiny
Lobster Group i hostujících podniků. Nabídku pěti desítek jídel doplní dobře načepované pivo, nabídka vín, alko i nealko koktejly či výběrová káva. Pro hosty je připraven doprovodný program a velký dětský park. Udělejte si k nám výlet pěšky či městskou dopravou, nebo dorazte na kole, parkoviště bude připraveno. Pro kola i automobily.
Těšit se můžete na zástupce skupiny Lobster Group:Lobster & Lobster Bistro
Frančesko Food truck
Maso v housce
Château ESCOT
Oceníte i nabídku našich partnerů:Long Story Short
Asado Grill
Dos Amigos
Cakir's Burger
Icebike Unicorn
Tasty Fries
Trubička z Kopečka
The Keep Cocktail Bar
Pivovar Twinberg
Sirupárna
Openwine
Café Gape
Nenechte si v rámci festivalu ujít POP UP v podobě tříchodového jarního degustačního menu předních olomouckých podniků. Šéfkuchaři restaurací Asado Grill, Long Story Short a Lobster Family restaurant se poprvé spojili při společném vaření a připraví vám nezapomenutelný zážitek přímo ve výjimečném prostředí jedné z chodeb našeho fortu. Pozor, kapacita je omezena pouze na 30 lidí.
Jak to na festivalu vypadalo vloni?
Připojte se k nám 17. května 2025 na gastronomickém festivalu v křelovské pevnosti Fort XX se specialitami od Lobster Group a dalších.
Festival se koná 17. května 2025.
Festival se koná v prostředí křelovské pevnosti Fort XX.
Můžete ochutnat speciality z kuchyní skupiny Lobster Group a hostujících podniků, včetně piva, vín, koktejlů a výběrové kávy.
Pro hosty je připraven doprovodný program a velký dětský park.
Parkování je možné pro kola i automobily, parkoviště bude připraveno.
Na festivalu se představí skupina Lobster Group, Long Story Short, Asado Grill, Dos Amigos a mnoho dalších.
Speciálním programem bude POP UP tříchodového jarního degustačního menu od předních olomouckých šéfkuchařů.
Ano, je možno přijet pěšky, městskou dopravou nebo na kole.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.