Tato akce již proběhla a není tedy aktuální. Prohlédněte si
aktuální akce v okolí této již neaktuální akce, prozkoumejte
aktuální akce v regionu Královéhradecký kraj nebo navštivte
Gastronomické akce v celé ČR.
Užijte si večer ve španělském stylu – odborník na pokrm Paella a účastník mezinárodních gastronomických soutěží Vlady Nodžak vás zasvětí do tajů přípravy španělského národního pokrmu.
Historie pokrmu paella je zdokumentována již před 500 lety. Tradičně se připravovala ze surovin místně dostupných, mezi které patřila rýže, zelenina a různé druhy masa. Základní podoba pokrmu Paella je Paella Valenciana, které bude věnován 19. Master Class v La Terraza. Tato paella obsahuje kuřecí, králičí maso, 3 druhy fazolí a samozřejmě rýží z Valencie. V rámci večera se dozvíte a uvidíte, jak se Paella Valenciana připravuje a samozřejmě výsledný pokrm také ochutnáte. Užijte si pohodový večer jako ve Španělsku, dobré jídlo, pití, příjemná atmosféra, skvělá zábava.
Rezervace na tel.: 603 977 535.
Zúčastněte se Master Class a naučte se připravit tradiční španělský pokrm Paella Valenciana pod vedením odborníka Vladyho Nodžaka ve večer plný jídla, pití a zábavy.
Vlady Nodžak je odborník na pokrm paella a účastník mezinárodních gastronomických soutěží.
Paella Valenciana je tradiční španělský národní pokrm, který obsahuje kuřecí a králičí maso, tři druhy fazolí a rýži z Valencie.
Historie pokrmu paella je zdokumentována již před 500 lety a tradičně se připravovala z místně dostupných surovin jako je rýže, zelenina a různé druhy masa.
19. Master Class se koná v La Terraza.
Naučíte se, jak se připravuje Paella Valenciana, a ochutnáte výsledný pokrm.
Můžete očekávat pohodový večer ve španělském stylu s dobrým jídlem, pitím, příjemnou atmosférou a skvělou zábavou.
Rezervaci si můžete provést telefonicky na čísle 603 977 535.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.