Tato akce již proběhla a není tedy aktuální. Prohlédněte si
aktuální akce v okolí této již neaktuální akce, prozkoumejte
aktuální akce v regionu Zlínský kraj nebo navštivte
Gastronomické akce v celé ČR.
Přijďte se naučit tajemství ohnivého vaření a zároveň si užijte komentovanou prohlídku naší farmy. Poznáte, co všechno stojí za tím, než se naše výjimečné Bio maso dostane až k vám na talíř. Zažijte dokonalou kombinaci chutí, dobrodružství a vzdělání.
Kurz je velmi populární a koná se v chráněné oblasti Valašska, Bílých Karpat. Máme dva termíny: 19.10. a 20.10. Kurz 19.10. je již téměř vyprodán, proto nabízíme pouze termín 20.10. V ceně je zahrnuta i neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů. Nebudeme vás moc lákat, ale například pivo, které budeme nabízet, je lokální nefiltrované, nebo výborná pálenka.
Téma kurzu:
Velký průvodce vaření na ohni
- Pečení masa pod kamenem
- Grilování masa na více způsobů (argentinské, středomořské)
- Příprava tortil a paelly na otevřeném ohni
- Příprava šťavnatého steaku na ohni
- Příprava zeleniny na otevřeném ohni a následně salátu
- Opékání brambor v hovězím vývaru
- Komentovaná prohlídka farmy a bourárny
- Krásné prostředí Bílých Karpat
- A mnoho dalšího...
Program kurzu:
Očekávejte prohlídku naší farmy, kde se budete těšit na pohled na barevné scenérie podzimu. Samozřejmě se také budeme bavit o tom, jak u nás vše funguje. Poté se přesuneme na louku, kde se chopíme přípravy různých pokrmů na ohni, využívajících naše bio maso a mnoho dalších lahůdek. Hugo vás provede jedinečným gastro zážitkem plným ohnivých chutí, které vám zajistí plné bříško a nezapomenutelný zážitek.V průběhu vaření se budete moci popovídat s majitelem farmy Honzou Žákem a mistrem Karlem ohledně výběru a druhů masa a celkového provozu ekologické farmy Rudimov. Připravte se na ochutnávku jednoho z nejlepších hovězích a jehněčích mas na trhu.
A to není všechno, jsou tu i další dva odborníci, kteří se zúčastní kurzu:
Fanda Žák – vášnivý kuchař a odborník na chov zvířat
Predrag – odborník na grilování, servírování a firemní catering