Srdečně vás zveme na další ročník oblíbeného Polívkování, které se opět uskuteční na Smíchovské náplavce a to v sobotu 8. března.
Zahřejí vás nejen polévky tuzemské jako například bramboračka, kulajda, zelňačka, čočková, dýňová, prdelačka, knedlíčková, dršťková či poctivé vývary, tak polévky z celého světa jako boršč, mexické chipotle, malajská laksa, francouzská bouillabaisse, vietnamské pho, marocká harira nebo stále více populární japonský ramen. Pro ty z vás, kteří příliš neholdují masu, bude připravený pestrý výběr zeleninových krémů a luštěninových polévek.
Zajídat se bude křupavými rohlíčky, čerstvým domácím chlebem a jinými druhy slaného pečiva.
Nebudou chybět ani sladké dobroty.
Přijďte si pochutnat na skvělých polévkách, vyzkoušet nové a nevšední recepty ze všech koutů světa a potěšit své chuťové pohárky.
Těšit se můžete i na výběr street food specialit.
POLÍVKOVÁNÍ na Smíchovské náplavce
Datum akce: sobota 8.3.2025
Čas akce: 11:00-18:00 hod.
Kde: Smíchovská náplavka – Hořejší nábřeží, Praha 5
TIP NA PARKOVÁNÍ:
- můžete zaparkovat zdarma až na 5 hodin v OC Nový Smíchov
- nebo využít k parkování například přilehlou ulici Svornosti, kde můžete zdarma parkovat celý víkend
Přijďte 8. března 2025 na Smíchovskou náplavku v Praze, aby jste ochutnali domácí i světové polévky, zažili skvělou atmosféru a výběr street food specialit.
Koná se v sobotu 8. března 2025.
Koná se na Smíchovské náplavce - Hořejší nábřeží, Praha 5.
Na akci můžete ochutnat různé druhy polévek, včetně tradičních českých polévek jako jsou bramboračka a kulajda, ať mezinárodních polévek jako boršč nebo japonský ramen.
Kromě polévek jsou k dispozici křupavé rohlíčky, domácí chléb, slané pečivo a sladké dobroty. Těšit se můžete i na street food speciality.
Ano, pro vegetariány je připravený výběr zeleninových krémů a luštěninových polévek.
Můžete zdarma parkovat až na 5 hodin v OC Nový Smíchov nebo využít oprionského parkování v přilehlé ulici Svornosti, kde je parkování zdarma celý víkend.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.